`·.¸¸.·´´¯`··._.· vs-03-dhw `·.¸¸.·´´¯`··._.·

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• mersi frumos de informatie,bafta in continuare.

Comment

• Oricand cu placere si tie la fel.Ce ziceti de o pleoapa de luneta ? V-ati pus ? ati avut probleme cu ea , ca nu se muleaza bine ?
      Last edited by user2000; 23 January 2012, 12:27.

Comment

• vii la intalnire si te uiti la sapca mea

Comment

• Stiu ca a ta e perfecta , dar toate sunt asa ?

Comment

• or fi,daca iti cumperi te ajut cu montaj ca deh le stiu susta acu
            Si eu inainte de a monta efectiv pe masina a stat in magazie juma de an ca eram cam sceptic cu montarea ei

Comment

• deci e o smecherie nu ?(cumva pistol cu aer cald ?) merge si fara silicon din ala de parbrize ? eu vreau sa folosesc silicon normal pentru ca mi-am lipit pleoapele si abia am putut sa le dau jos

Comment

• merge si cu cilicon din ala dar nu stiu cat o sa stea sapca aia fixata

Comment

• ok ... mai intai sa-mi iau si dupa aia vii la mn

Comment

• Stai linistit cu siliconul normal,la 100-120km/h o sa dispara instantaneu.

Daca sapca este originala du-te la un centru de montat parbrize , ii dai 20-30 de lei la un baiat si ti-o fixeaza corespunzator.(eu si alti colegi de pe forum am procedat asa si suntem foarte multumiti)
                    sigpic
                    "BRABUS" STYLE

Comment

• centru de parbrize nu prea e la noi in barlad si sigur nu-i doar atat ca sa ti-l monteze de unde original ? este din acela la 110 lei de la baieti. Multumesc de raspuns , mai intai sa o iau si dupa aia mai vorbim

Comment

• este si centru din asta de montaj parbrize/lunete,vorbim la intalnire despre

Comment

• stiu unde , langa magazinul ala de piese auto , mare si albastru , deci proiectoare originale noi nu sunt la 160 lei apropos ... intalnirea este duminica asta ?

Comment

• mai pun cateva poze , ca sa nu moara topicul cine nu credea cat de murdara poate fi...
                            Attached Files

Comment

• Esti nepotul lu' Porumboiu,imparteai tarlaua?

Comment

• acolo e la baraj , am facut poza din varful dealului eram cu sania

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google